Lediga Jobb
2019-05-28

 

 

 

 

 

Då fler ger Östersunds Begravningsbyrå sitt förtroende behöver vi nu ytterligare en Kundrådgivare.
Vårat kontor växer inte bara till antalet personer, våra befintliga lokaler kommer byggas ut med ytterligare 80m2.

 

Din del i helheten

Du blir en del av Östersunds Begravningsbyrå, Samt Krokoms Begravningsbyrå och Ellebrinks Begravningsbyrå – en grupp begravningsbyråer som har viljan att utvecklas och en stark vi-känsla. Hos oss möter Du en lärande gemenskap där vi drar nytta av varandras kunskaper, personliga kvaliteter och erfarenheter.

Vad tjänsten innebär för Dig

Du kommer att hantera alla arrangemang kring en begravning och du kommer även att vara vår representant vid begravningar i kyrkor och kapell.
Administration och receptionsjobb är också en del av vardagen, detta för att hjälpa våra kunder med allt från minnesgåvor till övrig försäljning.
Du ska vara drivande, kunna arbeta självständigt såväl som i grupp. Arbetet omfattar såväl hämtningar och omhändertagande av avlidna som kundmöten, bokningar och begravningsadministration. I tjänsten ingår även jourtjänstgöring.

Vad tjänsten kräver av Dig

Som kundrådgivare och representant på Östersunds Begravningsbyrå kommer det att ställas mycket höga krav på dig som företagets ansikte utåt. Hos oss är i princip ingenting omöjligt – vi gör alltid vårt yttersta för att tillgodose kundernas önskemål och högt ställda förväntningar. Vi gör allt för kundens bästa.

För att vara lyckosam i rollen som kundrådgivare på Östersunds Begravningsbyrå måste du ha mycket god känsla för service. Du måste vara noggrann och inte lämna något åt slumpen. Du bör vara stresstålig, utåtriktad och positiv. Du måste också vara kreativ, initiativrik och kunna se lösningar snarare än problem.

Önskade erfarenheter/meriter

Som ny medarbetare hos oss på Östersunds Begravningsbyrå behöver du ha livserfarenhet. Erfarenhet av kundservice och försäljning är meriterande. Du skall ha god vana av att arbeta med dator (Officepaketet). Du skall kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift. B-körkort är ett krav. Ekonomisk eller familjejuridisk bakgrund är ett stort plus.

Tjänsten är på 75-100% enligt överenskommelse
Tillträde: enligt överrenskommelse

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Mårten Lagergren på
070-380 60 98 eller marten@obb.nu
Om Du känner att Du är rätt person för tjänsten, är Du varmt välkommen att skicka din ansökan till: marten@obb.nu urval görs löpande så vänta inte med eran ansökan.